Meteen naar de inhoud

Een design krabpaal kopen

Als je bij een persoon binnenkomt die een kat in huis heeft kun je meestal niet op de krabpaal heen. Deze staat in de meeste gevallen duidelijk in de woonkamer. Een krabpaal in huis is nou niet bepaald een design stuk. Maar er is hoop. Tegenwoordig zien niet alle krabpalen er meer uit als een stuk vloerbedekking tegen een paal of een stuk touw er omheen gebonden. Wil je een krabpaal die ook nog een een luxe uitstraling in huis heeft? Dan is een luxe design krabpaal iets voor jou. Een win-win situatie als je het mij vraagt.

Design krabpaal kopen?

Dus, wil je eens een keer wat anders dan zo’n standaard krabpaal? Denk dan eens aan een design krabpaal. Deze heb je in verschillende vormen, kleuren en maten. Je kunt hierbij denken aan:

  • Een boomstam 
  • Een kattenmeubel van walnoothout
  • Een muur krabpaal
  • Een compleet kattenpaleis

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een een speciale krabpaal. Er zijn zelfs mensen die er hele kunstwerken van maken. Maar laten we ons nu beperken tot een aantal echte design krabpalen die ook daadwerkelijk te koop en betaalbaar zijn. Er zijn zelfs krabpalen van 1799,00 euro. We hebben de meest gangbare voor je op een rijtje gezet.

Design by lotte krabpaal

Design by Lotte heeft een doel en dat is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te maken voor je huisdier. Deze producten passen niet alleen perfect in je interieur maar ook je katten zijn er dol op. Zo heeft design by Lotte een aantal zeer fraaie houten krabmeubels. Deze zijn gemaakt van echte boomstammen van ongeveer 135 centimeter. Iedere krabpaal is hierdoor uniek. Deze design krabpalen hebben twee plateaus en zijn voorzien van kussentjes. Deze krabpaal zal een echte eyecatcher zijn in je huis.

Silvio design krabpaal

De krabpalen van Silvio design zijn zeer gevarieerd en een begrip in Duitsland. Deze krabpalen worden door Rohrschneider ontwikkeld en geproduceerd. Bij de ontwikkeling en productie van de producten combineren ze altijd superieure kwaliteit met de soortspecifieke eisen van de dieren. Zo is er extra dik sisaltouw, ronde massief houten palen, krasbestendige deksels en stevige vlecht constructies.

Nobby design krabpaal

Nobby krabpalen zijn met aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit een uitstekende keuze. Voor het beste comfort, veiligheid en gemak kies je voor Nobby. De meeste krabpalen van Nobby zijn redelijk basic, maar er zitten wel pareltjes bij, je moet alleen even iets beter zoeken.

Purrfectdesign

Een kattenmeubel en een boekenkast? Bij purrfectdesign kan het! Dat wij daar niet aan gedacht hadden. Dit kattenmeubel kan zo in iedere huiskamer geplaatst worden. Een bijkomend voordeel is dat alle krabonderdelen vervangbaar zijn. Op deze manier kun je dan ook extra lang van dit kattenmeubel genieten. Je kan kan via allerlei verschillende routes boven op de kast komen. Door zijn doordacht design is deze ook nog eens 100% stabiel. Ok, dit is misschien wel een beetje aan de prijs, maar voor een design meubel mag dat ook wel.

Royal scratcher krabpaal

Last but not least zijn de krabpalen van Royal Woods uit Amsterdam. Royal Woods heeft zich gespecialiseerd op het ontwikkelen van exclusieve design accessoires voor huisdieren. Royal Woods probeert de juiste balans te vinden tussen design, sfeer en gebruiksgemak. Door gebruik te maken van natuurlijke en duurzame materialen kunnen ze dit ook realiseren en hierdoor verandert de traditionele krabpaal in een eyecatcher voor ieder interieur. Dit zijn wel een van de duurdere design krabpalen. Je moet dan ook denken aan vanaf prijzen van € 525,00. Het is zelfs mogelijk om een compleet eigen ontwerp te laten maken. Hoe uniek is dat!

Ik hoop dat we jullie zo een duidelijk beeld gegeven hebben van de mogelijkheden voor een design krabpaal. Graag horen we jullie mening over deze design krabpalen. Maar laat ook zeker weten als je zelf nog een goede toevoeging hebt. Je kunt je reactie hieronder plaatsen.