Meteen naar de inhoud

Over mij

Viadierenwinkel.nl is een handige website boordevol informatie over alle verschillende dieren. Ik probeer dan ook een online portaal te maken van Ên voor dierenliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar interessante achtergrondinformatie over de verschillende dieren, boeiende artikelen van gastbloggers of leuke weetjes over dieren, dit alles en meer is te vinden op Viadierenwinkel.nl. Ik ben altijd op zoek naar personen die ons mee willen helpen om de informatie compleet en actueel te houden, doe je mee?

Viadierenwinkel.nl geeft jou informatie!

Ik werk hard aan mijn website om het overzicht zo compleet mogelijk te maken. Of je nu informatie nodig hebt over katten of een dierenpension wilt vinden bij jou in de buurt. Maar je kunt ook denken aan dieren EHBO of speciale cursussen voor jou en je huisdier.
Ik zorg ervoor dat er zoveel mogelijk informatie erop staat. Natuurlijk mogen de grappige filmpjes niet ontbreken of die super schattige foto die jij gemaakt hebt.

Welke dieren dan ?

Ik hoor je vragen, welke dieren staan er dan op Viadierenwinkel.nl Mijn streven is om zo compleet mogelijk te zijn. Maar we beginnen natuurlijk met de meest voorkomende huisdieren zoals katten en honden. Naarmate ik meer tijd hebdan kan ik meer gaan toevoegen en wil ik jullie een zo uitgebreid mogelijk portaal geven over alle dieren. Er is namelijk (te) veel op internet geschreven, maar de meeste data is niet meer actueel waardoor je misschien verkeerde informatie krijgt of een telefoonnummer belt dat niet meer bestaat. Heb je tips, een leuke foto, video of zie je een fout op mijn website? Laat het mij dan weten!

Nog even een klein fotootje van mij, ben niet zo fotogeniek 😉
Ik kan beter vertellen over dieren dan over mezelf. Maar vooruit dan:

Ik ben Patricia en werk in een dierenpension. Naast mijn huishouden hou ik me vooral bezig met mijn website.